aaa certifikat exellence certifikat

ZAKAJ IZBRATI NAS

Na omenjenem področju združujemo izkušnje preteklosti s katerimi se ukvarjamo nad 50 let. Prevoze opravljamo pod cerado, na željo stranke pa jih izvajamo tudi z nadgradnjami brez ponjav.

Naročnike zadovoljimo tudi v najzahtevnejših naročilih, ko je potrebno hitro odzivanje in prilagajanje, saj imamo v kamionih, opremljenih z GPS navigacijo tudi do 2 voznika, in smo tako lahko prilagodljivi glede terminskih pošiljk.

Prevoze zagotavljamo že vrsto let z izkušenimi vozniki. Lasten - odlično vzdrževan vozni park, ki ga servisiramo v našem podjetju Tovornjak servis, kontinuirano posodabljamo z ekološko najsodobnejšimi vozili blagovnih znamk Mercedes in Man, ter sledimo evropskim smernicam in evropskim zahtevam po ekoloških standardih. Imamo tudi mobilno servisno kombi vozilo, ki je na razpolago 24ur
Težimo k dolgoročnemu sodelovanju z zvestimi naročniki. V kolikor z lastnimi vozili ne zmoremo zagovtoviti vseh naročil, vam posredujemo preverjene in zanesljive podizvajalce, katere organizirajo naši izkušeni komercialisti - disponenti.

Vaše blago, ki ga za vas prevažamo z lastnim voznim parkom oz.. našimi partnerji je zavarovano po CMR konvenciji.
  • Prešernova ulica 25,
    9240 Ljutomer,
    Slovenija.  • (+386) 2 584 85 60

    (+386) 2 584 85 61  • info@transport-filipic.si

  • Delovni čas   : 07:30 – 17:00